<<< terug naar HOME

Fotografie

www.belgiumdigital.com
Op deze site heb ik heel veel geleerd over fotografie. Op het forum kan je zowat alles vinden dat met fotografie te maken heeft.
www.worth1000.com
Een hele leuke site waar je kan meedoen aan wedstrijden in verschillende categorieën en moeilijkheidsgraden. Als je niet wil meedoen aan wedstrijden kan je er nog altijd naar kijken en eventueel stemmen.

Dansgroepen

dansgroeplangewapper
Dit is de dansgroep waar ik heb leren dansen. Ze bestaat uit een gewone dansgroep en een zwaarddansgroep. Alle informatie over deze groep staat op deze site.
Pas d'La Yau a.s.b.l.
Een enthousiaste dansgroep in Quevaucamps waar ik sinds februari 2009 geregeld ga dansen. Zij geven optredens op hoog niveau in binnen- en buitenland. Zij hebben een gewone dansgroep, een groep met kinderen en een zwaarddansgroep.
In de Kring
Dit is de derde zwaarddansgroep die opgericht is door Renaat Vancraenenbroeck. Ondanks de vlaamse naam is dit een groep uit Duinkerke (Noord Frankrijk)
dapo
Deze website bundelt alle folkloregroepen van Walonie. Ze is gemaakt door een goeie vriend van mij.

Folk

folkroddels
Een van de grootste sites over folk in Vlaanderen en daarbuiten. Er staat een uitgebreide agenda, en een heleboel interessante informatie.
t'ey
Een van de plezantste folkclubs in vlaanderen. Er zijn elke maand verschillende concerten en minstens 1 bal.
folkjoc
Een kleine folkclub in hartje Kortrijk. Zij organiseren intieme concertjes en bals, en geregeld ook nog eens een groter bal met initiaties.

Andere

experienceardeche
Dit is een kleine organisatie van een Engelsman die ik aan de Ardèche (Frankrijk) ben tegengekomen.